Takit

No menin vahingossa selailemaan vaatteita sekä kuten aina, loppujen lopuksi olin jälleen siellä katselemassa näitä täysin ihania takkeja… Mulla onkin sieltä nykyisin 2 farkkutakkia sekä kaksi tekonahkatakkia, ne on aivan mun lemppareita ja näkyvät tosi usein asuissanikin 🙂 Niissä on sikäli huomattavasti yksityiskohtia, eroavat toisista takeista sekä musta tämä onkin parasta, jahka ei oo mikään ginan takki jonka on silloinkaan minkä kolmannella tytöllä päällä, jahka kuljet keskustassa.

Takki

Puolipitkä takki onkin mitaltaan jo klassikko, vain tänä syksynä sen käy olla väljä, laatikkomainen ja suora. Päähän hengitetään joko retro karvareuhka taikka veikeä tupsupipo. Housujen mallisen saunan sijaan minun piti nykyään kuitenkin esitellä tää nykyaikainen syystakkini. mikä tapauksessa minä olen joka kerta suosinut pidempiä takkeja, jotta he lämmittävät pidemmältä matkalta.

Turkiskaulukset ovatkin monesti irrotettavia. Vaikka housujen malli on yksinkertainen, niin mukaan on silti tulleet erilaiset materiaalit sekä sävyt. Onko etiketin mukaista riisua pikkutakki tarvittaessa pois? Onko muuta huomioitavaa? Oli pieni välikohtaus vaateostoksilla.

Ostamani takki on nimenomaan ja nimenomaan kyllin pitkä, vain ennemin olisivat saanut olla n. hups.. On siis hyvin lähteä kiertelemään takkikauppoja, jospa mielii mieleisen palttoon tälle sesongille. Nahka on materiaalina kestävää ja pitkäikäistä, ja takkimalli onkin suosittu varsinkin nuorison keskuudessa. Viime talvena jahka takki jäi vaan haaveeksi, kun havahduin kylmien ilmojen jo saavuttua, jahka näistä ainoista kivoista takkiyksilöistä roikkui rekeillä enää näitä superkokoja.

Koostimme vinkit suositeltavan takin valintaan seuraaville vartalotyypeille Jokaisella naisten vartalotyypillä on omat hyvään takin valintaan vaikuttavat piirteensä. Taitavissa käsissä vanhasta jakusta muokkaantuu mielenkiintoinen jahka työstät takin helman veistokselliseksi sekä ompelet reunoihin leveän kanttinauhan satiinista. Käsillä joutuu olla liikkumatilaa eivätkä takki saa kiristää selästä.

Pienet yksityiskohdat, koristeet ja ompeleet tekee suuristakin takeista istuvia ja näyttäviä. Helmiä, timantteja, värejä, muotoja…valinnan varaa riittää. Olenkin jo yrittanyt silmailla jotain tyylikasta, naisellista, vaan paksua sekä lamminta toppatakkia… Perinteisten syksyn värien, kuin mustan sekä harmaan rinnalla kannattaa suosia kirkkaita värejä, kuin sinistä, punaista ja vihreää.