Sähkötupakka – tuho vai hyödyllisyys?

Sähkötupakasta kuuluu imaista pitempiä sekä rauhallisempia henkosia kuin tavallisesta syöpäkääryleistä vaan muuten käyttäminen onkin täysin samanlaista. Ensimmäisellä latauskerralla suositellaan niin että annat akun latautua näin kymmenisen tuntia, vain tulevaisuudessa akun lataus kestää parista kolmeen tuntia. Yhdysvalloista sekä Kiinasta saa ostaa sähkötupakkatarvikkeita, vain ei nikotiinia sisällään pitäviä tuotteita.

Sähkötupakka – Erilainen tupakka

Olen vaikka itsekin todistanut että myös nikotiinittomalla versiolla saattaa lopettaa tupakoimisen kokonaan. Sille täytyisi myös hommata sille kohtalolle tarkoitettuja höyrystimiä, joten VG onkin vaan lisärasite, mielestäni. Patruunan pidä sisällään onkin vesiliuos mikä sisältää propyleeniglykolia, nikotiinia ja aromeita.

Sähkötupakka ja valvira, totuus määräyksistä

Tähän mennessä juttua ei olla tutkittu vieläkään kovinkaan laajalti, vain alustavat informaatiot on lupaavia eivätkä mitään haittavaikutuksia olla nykyään todettu. Sähkötupakan aine on samaa kuten savukoneissa käytetty. Jos tämä ei auta, kosteuta atomisaattori.

Sähkötupakan akkuja, niin kuten kaikkien muidenkin tuotteiden akkuja, ei suositella jätettäväksi lataukseen vailla vartiointia. Ensimmäisen kerran tämä koneellinen sovellus esiteltiin Kiinassa vuonna 2004 tupakoinnin korvaushoitona ja apuvälineenä tupakoinnin lopettamiseen. Sähkötupakan aloituspakkauksia, mitkä sisällään pitävät kaiken tarvittavan, myydään 15 eurosta 50 euron hintaan mallista ja ostopaikasta riippuen.

Sähkotupakka toimii

Sähkötupakasta hyötyvät myös tupakoijan kanssaihmiset, jotta sähkötupakan käyttäminen ei altista toisia kansalaisia passiiviselle tupakoinnille sekä sen haitoille. Joopa minäkin. Tuote on kuitenkin syytä valita fiksusti, että tän käyttöä saattaisi jatkaa ja ominaisuuksia kohentaa varaosilla myös alun jälkeen.

Törmäsin ihan hiljattain ensimmäiseen sähkötupakoitsijaan bussipysäkillä sekä käsitettiin olevan kyllä erittäin positiivinen kokemus, ei mitään hajuhaittoja (melkein oikeastaan, hänen kapselissaan käsitettiin olevan mukana vähän miellyttävää aromia). Sen käyttäminen näköisversioi kovin pitkälle tupakan polttoa. Akku syöttää virtaa atomisaattorille jonka höyrystää e-nesteen. Käytännössä sähkötupakkaa voikin polttaa joissa vain jotta tupakointikielto ei koske tätä.