Sähkötupakka kauppa saitit

Sähkötupakkatuotteita onkin erilaisia ja niiden osat ja toiminta pystyy hieman erota toisistaan. Ilkkuu vain, niin että kaupan ehkäpä salliva EU-direktiivi valmistuu aikaisintaan kahden 12kk kuluttua, ja toteaa sähkötupakan, kannabiksen sekä tupakan kuuluvan vastaavaan haitalliseen elämäntapaan. Sähkötupakkaa saattaa käyttää sikäli pitkään kuin akussa riittää virtaa taikka nestepatruunassa liuosta. Koska sähkötupakka ei oo tupakkalain tarkoittama tupakkatuote, tämän lisäksi tupakointikiellot eivät koske sähkötupakan käyttöä.

Miksiköhän? Vastauksena valviran tutkijan kommenttiin: jep, tahdon elää maassa missä opettajat katsovat opettajainhuoneen ikkunasta kun koululaiset tupakoivat sähkötupakkaa. Vuonna 2000 kiinalainen farmaseutti Hon Lik kehitti modernin version elektronisesta savukkeesta. Myöhemmin 510:stä kehitettiin versio jossa vanutäytteinen tankki korvattiin tankkimallisella, täytteettömällä nestesäiliöllä.

Huono lähtökohta mallin valintaan on kysyä jonka sähkötupakka onkin halvin. Tupakoimattomille emme toisin sanoen suosittele sähkötupakkaa lainkaan!  Sähkötupakan tuottama vesihöyry toden totta sisältää joitakin aineita mitkä saattavat olla potentiaalisesti haitallisia ihmisille. Monet sähkötupakoijat eivät täydy höyryttelyä itsensä lääkitsemisenä, vaan ennemmin tupakoinnin korvikkeena, jonka vaikutuksesta perinteisen röyhyttelyn saattaa nitistää.

PG on ilmeisesti puhtaampaa ja se onkin yleisimmin valjastettu. Sähkösavukkeista ei kaikkea oikeastaan tunneta joten tämän haitallisuusaste ei ole 100% selvä, sanoo Terveyden sekä hyvinvoinnin laitoksen ylilääkäri Antero Heloma. Kolmas muuttuja ei loppujen lopuksi ole ongelma vaan erilainen toimintatapa.

Sähkotupakka toimii

Sitä voisi jolloin tilata samoista paikoista kuin nikotiinipurkkaa, Suomessa ruokakauppojen kassoilta. Passiivista tupakanpolttoa ei tämän lisäksi tapahdu, koska kanssaolijat saavat haistella vaan aromikkaita vesihöyryjä. Sähkötupakkaa käyttämällä välttää kamalan osan normaalin röökin aiheuttamista haitoista, jotta sähkötupakka ei muodosta savua, vain ainoastaan höyrystää tuotteessa käytettyä liuosta (lue isompi määrä sähkötupakan nestepatruunoissa käytetyistä nesteistä sivulla ”sähkötupakan nesteet”).