Sähkötupakka

Se olisivat tappanut bisneksen. Seppälää harmittaa, ettei sähkötupakan nikotiiniliuoksia saa kaupata Suomessa. 2kk höyryttelyn päästä en nykyisillä tiedoillani suosittele savukkeiden korvikkeeksi ohutta tupakannäköistä tuotetta. Pahimmat vaarat piilevät silloin, että sähkötupakka onkin kevyesti tarjolla, tämän käyttö onkin selkeä alottaa ja siitä saa nikotiinia, johon edes jää kovin kevyesti koukkuun.

Sähkötupakka ei liene niin haitallinen

Esilämmityksen pituus onkin kovin pikainen, sekunnin kymmenyksistä sekuntiin. Joo, kyseessä on ainoastaan markkinointikielto, mutta jahka juttua tutkastelee tarkemmin, tunnistaa että voitaisiin yhtälailla puhua myyntikiellosta. Sähkötupakka onkin kuitenkin nykyään varsin moderni asia eivätkä tän tehoa tupakoinnin lopettamisen apuvälineenä oo oikeastaan tieteellisesti tutkittu.

Sähkötupakka vapaa informaatio

Hän myöskin tiedostaa muutamien pääsevän eroon röökistä sähkötupakan avustuksella. Normaaliin tapaan akku pienenee käyttämisen yhteydessä, mutta yleistä käyttöikää akulle onkin hidas määrittää. Nuorten suosimalla You Tube -sivustolla on havainnollisia esittelyvideoita, miten sähkötupakkaa käytetään. Sähkötupakka mieltää ensivaikutelmaltaan totaalisen oikeaa savuketta, ja tämän käyttäminen emuloi valitsemastasi laitteesta riippuen röökin, piipun tai sikarin polttoa, vain totaalisen vailla normaalin tupakan tuhansia hyvinvoinnille hengenvaarallisia yhdisteitä.

Sähkötupakka – Elektroninen kessu

Sähkötupakasta on kiinnostuneet myös isot tupakkayhtiöt, mistä jokaisella onkin jo omat sähkötupakkamerkkinsä. Olen saanut kymmenisen kaverianikin lopettamaan tupakoinnin, kun suosittelin tätä heillekin. Sähkötupakka ei sisällä karsinogeenejä suinkaan. Käytännössä nestepatruuna toimii täyttönestesäiliönä ja samalla toki myöskin suuosana.

Korvaako sähkötupakka perinteisen savukken?

Sivuillemme valitut nettikaupat on luotettavia, tasokkaita sekä suosittuja kotimaassaan Iso-Britanniassa sekä kansainvälisesti.   Sähkötupakkaa käyttämällä välttää kamalan osan tavallisen savukkeiden aiheuttamista haitoista, että sähkötupakka ei muodosta savua, vain ainoastaan höyrystää laitteessa käytettyä nestettä (lue enemmän sähkötupakan ampulleissa käytetyistä nesteistä sivulla ”sähkötupakan nesteet”).

Sähkötupakka sekä valvira, totuus säännöistä

Moni haluaa sähkötupakan näyttävän oikealta tupakalta – tällöin kääntöpuolena onkin yleensä ottaen lyhyempi akun kesto. Tätä määräystä käy noudattaa 85 000 euron sakon uhalla. Tiputa tippa vettä vähän teräsvillaa muistuttavalle osalle sähkötupakan päässä.