Tag Archives: Laihtuminen

Laihdutus keinot

Simulaattorin käyttö on yksinkertaista, vaan tässä vaiheessa Hall ei suosittele sitä jokamiehen sekä -naisen kalorilaskuriksi. Energiankulutuksemme onkin tänä päivänä vähäinen, että päivittäinen työ sekä askareet eivät enää kuluta sähköä kuten vieläkään muutamia vuosikymmeniä silloinkaan. Eniten rasvaa onkin silti kasviöljyssä.

Painoni nousi voimakkaasti, vaikka menin ja temmelsin täysin kuin muut ikäiseni. Yhteensä painoani on tippunut 73 kiloa tunnelma onkin uskomaton. Miten näin voikin olla se ei ole viisasta? Ensinnäkin vireys laskee jahka verensokeri laskee, jolloin monille tulee huono olo ja pinna kiristyy. Aika tylyt vastaukset sain ja tunsin itseäni ihan tyhmäksi.

Liikunta-asiantuntija Katarina Woxnerud antaa nykyisin parhaat vinkkinsä käsivarsien kiinteyttämiseen. Kokoakaan ei sovi unohtaa. Vettä tulisikin juoda minimissään kaksi litraa päivässä, mielellään vähän enemmän. Mausta keittoja ja pirtelöitä. Pelkillä ruokavalionmuutoksilla voi laihtua, vaan laihtuminen ei automaattisesti tee kroppaa kiinteämmäksi.

Laihdutus

Olen päättänyt joutuu painon välillä 70-75 kiloa sekä sikäli jotta jospa paino nousee yli 75:n kilon normaaleissalkupainoa sisävaatteissa onkin laihdutettava alle 70 kiloon. Lähde silti autoajelulle vai sauvakävelemään. Miehillä luku onkin vain 15. Joku uskoo itsensä selitykseensä, usea tietää itse sen olevan pelkän verukkeen, vaan tuntee olonsa paremmaksi voidessaan sanoa olevansa ylipainoinen siitä vai tosta syystä.

Laihdutus toimii tovin, mutta pitkällä aikavälillä se ajaa syömään liian paljon. Edellisen kerran laihdutettuani lisäsin sekä lisäsin liikuntaa, kun paino alkoi nousta en ainoastaan uskonut, niin että syy on mutta mitä menee suusta sisään. Laihdutus onkin laihduttamisen sekä kehonhallinan asiantuntijoiden yhteistyöportaali, josta löydät parhaat vinkit ja ohjeet painonpudottamiseen.

Jos homma toisin sanoen toimii tällä metodilla, sikäli se on selkeästi paras väylä pysyvään painonhallintaan. Siksi olut ja väkevät juomat eivät sovikaan laihduttajalle. Päivällisellä jotakin hiilaria myöskin niin että jaksaa illalla harrastaa sekä joku iltapala että jaksaa nukkua. jep mie ruokavalionkin paransin aika huomattavasti. Itselleni hiilihydraattien ahtamisesta käy vain ja vain nälkä, kuitenkin just oisinkin syöny.