Mistä hoitaa sähkötupakka?

LOW = 4mg MED = 11mg HIGH = 16mg nikotiinia. Akku ladataan ruuvaamalla se laturiin joka taas yhdistetään pistorasiaan. Tupakkalain mukaisesti tupakkajäljitelmän sekä tupakan vastikkeen mainonta, epäsuora mainonta ja muu myynninedistäminen on kielletty. On kovin tiedossa kuinka peinteisen tupakan tuhannet ainesosat on elimistölle haitallisia, ja aiheuttavat mm.

Sähkötupakan täyttönesteen ainut myrkky on nikotiini, jonka on välttämätön ainesosa nikotiiniriippuvuuden tyydyttämiseksi. Heillä on huomattavasti lisää vaikutusvaltaa poliittiseen päätöksentekoon kuten meillä. Tupakan ja tupakoitsijoiden haju tuntuu jo kuukauden savuttomuuden päästä hyvinkin kuvottavalta, ja makuaistissa sekä jaksamisessa tapahtuu merkittävää kehitystä.

Sähkötupakka vertailu

Tyypillinen akun kapasiteetti on 300-400 mAh, vaan myös 800-900 mAh akkuja on huomattavasti tarjolla juurikin esim. Myös nikotiinittomia nesteitä onkin myynnin. Tänään sähkötupakkaa koskeva lainsäädäntö ja säännöt on vasta muotoutumassa sekä tämä voidaan luokitella virheellisesti tupakkatuotteeksi.

Koska monet sähkötupakka-mallit ovat hyvinkin realistisen näköisiä röökin kopioita tulet hyvinkin pian joutumaan selittelemään harrastustasi ja itse suosittelisin niin että et käytä sähkötupakkaa sisätiloissa missä onkin merkittävästi kansalaisia, sähkötupakasta vaikka lähtee imettäessä näkyvää höyryä jonka saattaa joitain häiritä tai vähintään hämmentää.

Miten sähkötupakkaa käytetään? Sähkötupakan käyttö onkin hyvin helppoa sekä kuka tahansa oppii tämän hetkessä. Led-valo näyttää jotta atomisoija onkin aktiivinen, eli jotta savuke on käytössä. Tätä alhaisempia pitoisuuksia sisältäviä valmisteita pidetään itsehoitolääkkeinä, mitä voikin tuoda mukanaan Suomeen tai ostaa ulkomailta. Sähkötupakasta imutetaan savun kaltaista mikä osoittaa (koostumukseltaan ja määrältään) sekä tuntuu kurkussa ja keuhkoissa jokseenkin samalta kuin oikea tupakansavu.

Sähkötupakka vertailu

Joissakin malleissa on koristeena jopa led-valo, mikä esittää savukkeen tulipäätä. Matkailu- ja ravintolapalvelut MaRa:stä kerrotaan, että monet kymmenet ravintoloisijat ovatkin ottaneet heihin yhteyttä kysyäkseen voiko ravintoloitsija kieltää sähkötupakoinnin tiloissaan. Sähkötupakka onkin myöskin käytännössä vähemmän vaarallinen kuin klassinen kessu silloin tätä ei sytytetä missään vaiheessa eikä palovaaraa ole.

Sähkötupakka  toisin sanoen jeesaa ja nikotiinin puutteeseen, että tapa riippuvuuteen. Mikä tahansa patteri missä tahansa sähkölaitteessa voi kovassa rasituksessa rikkoontua, eli ilmiö ei oo ainoastaan sähkötupakkaan liittyvä.